پرداخت سقف خسارت جانی در هر حادثه در بیمه شخص ثالث

پرداخت سقف خسارت جانی

پرداخت سقف خسارت جانی در هر حادثه در بیمه شخص ثالث ، به  اندازه ظرفیت مجاز خودرو هست که در کارت شناسایی خودرو مشخص شده و اگر فردی اضافه به میزان ظرفیت خودرو وجود داشته  باشد و فوت کنه خسارت اون فرد بر اساس قاعده سنی محاسبه وپرداخت میشه یعنی به نسبتی که بیمه شده و میزان دیه تعیین شده.

 

اولین نکته در تصادفی که منجر به حرج افراد بشه چه شخص ثالث چه سرنشینان همون خودرو باید با پلیس تماس گرفته بشه و حدثه را  اعلام کنید.  وکروکی وگزارش حادثه ثبت بشه و مقصد اعلام بشه. و البته در این مواقع تماس با 115 هم فراموش نباید بشه.

 

فرد مقصد به بیمه برای پرداخت خسارت معرفی میشه وقتی هیچ اعتراضی نسبت به نظر کارشناس نبود میزان دیه که توسط دادگاه مشخص میشه.

مقدار دیه کودک زیر دو سال وجنینی با سن 3 ماه و 10 روز به ظرفیت مجاز خودرو اضافه میشه و بابت شون خسارت جانی پرداخته میشه.

 

شاید این مطلب برای شما جالب باشد : بیمه تکمیلی چیست

 

 

خسارت جانی مر بوط میشه به پرداخت دیه یا ارش ( تعریف ارش در کپشن ) وهزینه های پزشکی که در صورت بروز حادثه شکستگی ، نقص عضو، و از کارافتادگی جزئی یا کلی یا فوت شخص ثالث را به دنبال داشته باشد.

 

تعریف ارش :

دیه غیر مقدر که مقدارش در شرع تعیین نشده ودادگاه با توجه به شرایط میزان آن را تعیین میکنند میزان خسارت جانی در ماه های حرام و عادی هم متفاوت هست که در بیمه نامه هم میزان آن تعیین شده.

 

خودروی نا متعارف :

خودرویی که قیمت روز آن بیشتر از نصف دیه حرام همان سال باشد ودر زمان بروز تصادف خسارت توسط بیمه شخص مقصر از محل بیمه ثالث به اندازه نسبت خسارت تعیین شده در یک خودرو متعارف پرداخت می شود و شخص زیان دیده ما بقیه خسارت را باید از محل بیمه نامه بدنه خود دریافت کند و راننده مقصر مسئولیتی در این بابت ندارد .

بنابراین لطفا افرادی که خودروی نا متعارف دارن به جای اینکه به دنبال امدادهای غیبی از قانون شخص ثالث باشند برای خودروهاشون بیمه ی بدنه تهیه کند خدا رو شکر بیمه بدنه با شرایط عالی و تخفیفات متنوع در اکثر شرکت های بیمه گر وجود دارد.

 

شخص ثالث :

هر شخصی که در یک حادثه دچار خسارت مالی و بدنی شده باشد به جزء راننده مسبب حادثه.

 

حوادث راننده :

مربوط یه خسارت بدنی وارد شده به راننده مسبب حادثه است که شامل دیه، فوت یا جرح وهزینه معالجه به میزان حداکثر دیه مسلمان در ماه غیر حرام است .

 

برای خسارت مالی هر ساله یک مبلغه حداقل مشخص می شود که بیمه گذار با پرداخت  حق بیمه ایی اضافی که معولاً مقداری نا چیز است می تواند سقف بالاتری خریداری کنند که حداکثر آن به مبلغ نصف دیه ماه حرام آن سال است در صورتی که یک حادثه با میزان خسارت قابل توجه بخش اغضمی از آن یا تمام آن توسط شرکت بیمه گر پرداخت شود.

 

مشاوره ، و درخواست آنلاین بیمه شخص ثالث در سایت بهینشو

0 0 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

مطالب بیمه ای

شرکت های بیمه

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
سبد خرید فروشگاه
شروع به تایپ کنید برای نوشته‌های که به‌دنبال آن هستید.
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
()
x